Meer Fun Aan Het Water STOPT! (VOORLOPIG)!
Iedere 3e zondag van de maand (jam)sessie bij Ottenhome Kortenhoef 

Meedoen met de volgende "Meer Fun Aan Het Water (Jam)sessie" in Ottenhome? 

Aanvang iedere 3e zondag van de maand om 15:00 uur tot 19:00 uur.


De maandelijkse (jam)sessie bestaat uit verschillende activiteiten en worden tussen 15:00 en 19:00 uur georganiseerd.

  • Bandpresentatie: Een band (Voor aanvragen zie bij "Contact/Band-presentatie") presenteert zich en treedt op in twee korte sessies. De eerste set om 15:00 uur van 4 liedjes en een twee set van 4 liedjes wordt rond +/- 16:30 uur gespeeld.
  • Huisband speelt ergens tussen 16:15 en 16:30 uur samen met een gastvocalist(e) 3 liedjes: Deze 3 liedjes spelen we voor het eerst met elkaar. Deze liedjes worden dus niet gerepeteerd maar wel voorbereid, want het blijft natuurlijk toch een (jam)sessie. 
  • De huisband wordt iedere maand samengesteld uit de volgende muzikanten: 

     Gitaar:  Joep Brouwer en/of Lex Bolderdijk

     Drums:  Victor Lekranty, Joost Renders of Bill Honing

     Keys:  Henk van ter Meij, Rens van der Meer, Julia Driessen of Paul Toonen

     Basgitaar:  Egbert Reulen en Jamsessie-leider.

  • Spelen met een eigen samengestelde tijdelijke band of er zijn altijd muzikanten aanwezig om een bandje samen te stellen. Je kunt je vooraf online inschrijven of je aanmelden tijdens de jamsessie.
  • Spelen individueel: Je bent zanger(es) of muzikant, en wil samen met anderen muziek maken of alleen optreden met bijvoorbeeld een gitaar. Kortom bijna alles is mogelijk. Ben je ervaren of een beginner met enig talent? Doe gewoon mee.    
  • Aanmelden en planning: Aanmelden kun je online via het onderstaand aanmeldformulier versturen of je kunt je aanmelden tijdens de jamsessie. De online aanmeldingen krijgen wel voorrang in de planning. Bij aankomst graag melding maken aan de organisatie dat je aanwezig bent met alle opgegeven muzikanten. Pas dan wordt de planning definitief gemaakt en op het white board geschreven. Bij veel aanmelden kunnen wij helaas geen 100% garantie geven t.a.v. deelname, hierin hanteren wij de volgorde van binnenkomst. 

 

Om de middag goed te laten verlopen maken we  3 afspraken. 

  • Er worden maximaal 3 liedjes in dezelfde bezetting gespeeld.
  • Er worden geen drankjes op het podium meegenomen.
  • Respecteer de aanwijzingen van de jamsessie-leider.


Voor de jamsessie is aanwezig: 4 x microfoon voor vocalen, 2 x gitaarversterkers, 1 x basgitaar versterker, volledig drumstel (wel eigen stokken meenemen) en er is een aansluiting voor toetsen. Er meestal wel een keyboard aanwezig. Alle instrumenten zijn aangesloten op de PA. Na klachten over te hard geluid stemmen we het volume op het podium terug. We meten regelmatig het volume en mag maximaal tot +/- 92 Db oplopen. Dit is prettig voor publiek en zorgt er voor dat er een middag is om te genieten en niet met een nare piep in je oren naar huis gaat.Wordt ook lid van "vrienden meer fun aan het water (jam)sessions" de 3e zondag van de maand" facebook pagina

 

 

Mocht je het niet op prijsstellen dat je gefilmd wordt of er een foto van je gemaakt wordt en deze wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van MFAHW, dan kun je met onderstaand formulier verzoeken om het filmpje of foto te laten verwijderen. 

 Tijdens de jamsessie worden regelmatig foto's gemaakt. Leuke herinnering aan een optreden, maar kan soms ook ongewenst zijn. Op de Facebook pagina van MFAHW worden soms afbeeldingen geplaatst.