JAMSESSIES ZIJN I.V.M. CORONA GEANNULEERD! MeerFunAanHetWater
3e zondag van de maand jamsessie bij Ottenhome Kortenhoef

Meedoen met de volgende "Meer Fun Aan Het Water (Jam)sessie" in Ottenhome? 

Aanvang iedere 3e zondag van de maand om 15:00 uur tot 19:00 uur.


De maandelijkse (jam)sessie bestaat uit verschillende activiteiten en worden tussen 15:00 en 19:00 uur georganiseerd.

  1. Bandpresentatie: Een band (Voor aanvragen zie bij "Contact/Band-presentatie") presenteert zich en treedt op in twee korte sessies. De eerste set om 15:00 uur van 4 liedjes en een twee set van 4 liedjes wordt rond 16:30 uur gespeeld.
  2. Huisband speelt tussen 16:15 en 16:30 uur samen met een gastvocalist(e) 3 liedjes: Deze liedjes spelen we voor het eerst met elkaar. Deze liedjes worden dus niet gerepeteerd, want het blijft natuurlijk een (jam)sessie. De vaste bezetting bestaat uit: Joep Brouwer (Gitaar), Victor Lekranty (Drums), Paul Toonen (Keys) en Egbert Reulen (Bas en Jamsessie-leider).
  3. Spelen met je bandje: In de overige tijd worden er optredens verzorgt door muzikanten. Je kunt je vooraf online inschrijven of je aanmelden tijdens de jamsessie.
  4. Spelen individueel: Je bent zanger(es) of muzikant, en wil samen met anderen muziek maken.      
  5. Aanmelden en planning: Aanmelden kun je online via het aanmeldformulier versturen of je kunt je aanmelden tijdens de jamsessie. De online aanmeldingen krijgen voorrang in de planning. Meld bij online aanmeldingen aan de organisatie dat je aanwezig bent met alle muzikanten. Pas dan wordt de planning definitief gemaakt. Voor aanmelden kunnen wij helaas geen 100% garantie geven t.a.v. deelname, hierin hanteren wij de volgorde van binnenkomst. 

Om de middag goed te laten verlopen maken we graag wat afspraken. 

  • Er worden maximaal 3 liedjes in dezelfde bezetting gespeeld.
  • Er worden geen drankjes op het podium meegenomen.
  • Respecteer de aanwijzingen van de jamsessie-leider.


Voor de jamsessie is aanwezig: 5 x microfoon voor vocalen, 2 x gitaarversterkers, 1 x basgitaar versterker, volledig drumstel (wel eigen stokken meenemen) en er is een aansluiting voor toetsen. Er meestal wel een keyboard aanwezig. Alle instrumenten zijn aangesloten op de PA. Na klachten over te hard geluid stemmen we het volume op het podium terug. We meten regelmatig het volume en mag maximaal tot +/- 92 Db oplopen. Dit is prettig voor publiek en zorgt er voor dat er een middag is om te genieten en niet met een nare piep in je oren naar huis gaat.Wordt ook lid van "vrienden meer fun aan het water jamsessions" de 3e zondag van de maand" facebook pagina

 

 

Mocht je het niet op prijsstellen dat je gefilmd wordt of er een foto van je gemaakt wordt en deze wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van MFAHW, dan kun je met onderstaand formulier verzoeken om het filmpje of foto te laten verwijderen.