Meer Fun Aan Het Water STOPT! (VOORLOPIG)!
Iedere 3e zondag van de maand (jam)sessie bij Ottenhome Kortenhoef 

Bezoekers

Als bezoeker van de "Meer Fun Aan Het water (Jam)sessions" beloven we een heerlijke middag met live muziek. Een bandpresentatie, optreden met een gastvocalist(e) samen met de huisband en diverse gelegenheidsformaties en natuurlijk spontane jams! Muziek van een verassend niveau dat zorgt dat er iedere zondag weer mooie momenten ontstaan.


Elke 3e zondagmiddag van de maand organiseren we deze (jam)sessie en zijn te gast bij Ottenhome. 

Samen met een aantal vrijwilligers, zoals Jacquie Leeflang, organiseert Egbert Reulen met enkele muziekvrienden deze jamsessie. Je hoeft echt geen muzikant te zijn om dit mee te maken. Kom er volop van genieten. Life muziek met elkaar meemaken is waar het deze 3e zondagmiddag om gaat!

Noem het een 'jamsessie', noem het een 'open podium', noem het zoals je wilt. Het belangrijkste is dat er live muziek gespeeld wordt, soms met enige voorbereiding, maar vaak spontaan. Muziek verrassend gespeeld door talentvolle en soms bekende muzikanten. De variatie van jong en oud die samen muziek maken, maakt het evenement uniek. Het levert vaak prachtige uitvoeringen van oude hits op of vrije improvisatie. Kortom, voor iedereen is er wel iets moois om te horen en te zien. Soul, Funk, Blues, Rock, Jazz, Punk, R&B, solisten, bands, zangkoren of big bands. Kortom van alles kan voorbij komen. Je mag dit niet missen!


Bandpresentatie:

De bandpresentatie is gereserveerd voor een speciale gastband die een bandpresentatie willen geven. Zij hebben het voorrecht om de middag om 15:00 uur af te trappen. Vaak zijn het nieuwe bands uit de regio die zich graag willen voorstellen, een try out doen of gewoon lekker willen spelen. Zo hebben we al heel wat leuke bands over de vloer gehad. Enkele namen? The Bucket List, New Gig In Town, Blockhouse, Phatt Cat di Bla Bla, Dirty Harry, Brothers & Company, G.E.A.R., Jericho Pie, The Biters, The Torero's en meer recent, Wild Indigo, The Bonemachine en Fleetwood Back en Zaylor. Halverwege de sessie komen ze op het drukste moment van de middag nog een keertje terug voor hun 'tweede set'.

Huisband:

Na de gastband komt onze eigen huisband met Victor Lekranty op (drums), Lex Bolderdijk (gitaar), Joep Brouwer (gitaar), Rens van der Meer (Keys) en Egbert Reulen (basgitaar en Jamsessie-leiding).  Soms wordt de bezetting aangevuld met enkele andere gastmuzikanten. Zij schotelen u ongerepeteerd hun interpretaties van oude of nieuwe hits voor. Meestal niet de makkelijkste nummers trouwens! Vanaf 2017 wordt maandelijks een vocalist(e) uitgenodigd om samen 3 nummers te spelen. 

Muzikanten/jammers:

Muzikanten die zich vooraf op onze web-site hebben aangemeld krijgen een streepje voor in de planning. Spontane bezettingen kunnen ontstaan, zeker met hulp van de de muzikantenmakelaar "Jacquie Leeflang" die de planning samen met Egbert vaststelt. Muzikanten kunnen samen vooraf overleggen wat ze gaan spelen. (Maximaal 3 liedjes in dezelfde bezetting). Soms kan wachten voor muzikanten wel wat frustrerend zijn, zeker als er erg veel aanmeldingen zijn. We vragen je geduld en proberen het zo goed mogelijk voor iedereen te regelen. Snel wisselen, is dan prettig voor iedereen.

Alle muzikanten doen hun uiterste best om het beste van zich te laten horen en zorgen voor origineel repertoire. Het is echt de moeite waard om er vanaf het begin bij te zijn. Je mist dan niets en hebt echt "Meer Fun Aan Het Water".

Ga er even lekker voor zitten, laat je meevoeren in de heerlijke muziek en neem een drankje of een lekkere snack. Bij mooi weer kun je genieten op het terras aan het water, daar brand ook regelmatig de gezellige buiten openhaard. Even een hapje eten is aan te bevelen om dat we doorgaan tot 19:00 uur. 

Toegang en parkeren zijn gratis. Filmpjes en Foto's zijn vaak snel beschikbaar op onze MFAHW Jamsessions. 

Bezoek onze  Facebookpagina of op onze Facebookgroep