UA-65852840-1
MFAHW
"Meer Fun Aan Het Water" Jamsessie Ottenhome

Meedoen met de volgende "Meer Fun Aan Het Water (Jam)sessie" in Ottenhome? 

Aanvang iedere 3e zondag van de maand om 15:00 uur tot 19:00.


De (jam)sessie bestaat uit verschillende activiteiten.

  1. Bandpresentatie: De band voor deze maand speelt het eerste blokje om 15:00 uur van 4 liedjes en een twee blokje van 4 liedjes wordt later in de middag gespeeld. (Voor aanmelden zie bij "Contact/Band-presentatie")
  2. Huisband speelt tussen 16:15 en 16:30 uur samen met een uitgenodigde gastvocalist(e) 3 afgesproken liedjes. Dat spelen we voor de eerste keer. Deze liedjes worden nooit gerepeteerd, want het blijft natuurlijk een (jam)sessie. Deelnemers aan de huisband staan maandelijks op een poster vermeld die bij Ottenhome hangen.
  3. Aanmeldingen: In de overige tijd worden er non stop optredens gedaan door muzikanten d.m.v. aanmeldingen vooraf en spontane aanmeldingen tijdens de sessie. Mits daar genoeg tijd voor beschikbaar is. Aanmeldingen vooraf worden aangemeld via onderstaand verzend formulier. Je hebt afspraken gemaakt met alle muzikanten. Voor de aanmeldingen geldt wel VOL is VOL! en de volgorde van online aanmelding gaan in de planning voor. Aanmeldingen tijdens de (jam)sessie hanteren we ook de volgorde van binnenkomst, onder voorwaarde dat alle muzikanten aanwezig zijn.
  4. Individueel: Vrije jamsessie: Ben je zanger of muzikant, meld je dan vooraf aan via onderstaand verzend formulier of meld je spontaan aan tijdens de jamsessie. We proberen je dan te helpen om de bezetting compleet te maken, maar je kunt zelf ook muzikanten vragen om samen met jou iets te gaan spelen. in overleg kunnen de muzikanten van de huisband of andere beschikbare ervaren muzikanten de bezetting compleet maken. We proberen het tempo er in te houden dus bespreek dit vooraf. Er zijn formulieren bij de jamsessie om een bezetting compleet te krijgen. Ook hier gaan online aanmeldingen voor in de planning.

Voor aanmelden kunnen wij helaas geen 100% garantie geven op deelname, hierin hanteren wij de volgorde van binnenkomst. 

Om de middag goed te laten verlopen maken we graag wat afspraken. 

  • Er worden maximaal 3 liedjes in dezelfde bezetting gespeeld.
  • Er worden geen drankjes op het podium meegenomen.
  • Respecteer de aanwijzingen van de jamsessie-leider.
Wordt ook lid van "vrienden meer fun aan het water jamsessions" de 3e zondag van de maand" facebook pagina

 

 

Mocht je het niet op prijsstellen dat je gefilmd wordt of er een foto van je gemaakt wordt en deze wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van MFAHW, dan kun je verzoeken om het filmpje of foto te laten verwijderen. 

 


 01855
 
Kaart
Info